vineri, 29 octombrie 2010

Scott Pilgrim si ceva ceva cu un Carnaval

     Aseara am vazut un film EXTRAORDINAR!!! Un film, care pentru unii dintre cei care l-au vazut, a intrat in TOP 1 :D : Scott Pilgrim vs. the World.
    Filmul e regizat de Edgar Wright, cel care a facut si Shaun of the Dead si Hot Fuzz. Daca Shaun of the Dead a fost cea mai tare parodie EVER cu zombie, si daca Hot Fuzz a fost cea mai tare parodie EVER la filmele politiste si de actiune, Scott Pilgrim vs. the World este cel mai TARE FILM EVER pe tema jocurilor de calculator & teenagers & music bands. gen EVER!!! Asa ca daca ai intre 14 si 30 ani (si ar fi mai indicat sa fii baiat), ai crescut cu ceva jocuri pe tv, pc sau orice fel de consola, si ai putin umor si ironie, filmul o sa intre SIGUR in Top Ten-ul Tau.
    Nu stiu de unde sa incep... pur si simplu filmul a fost incredibil... erau faze dupa faze dupa faze din ce in ce mai misto incat NU aveai timp sa razi. Ramaneai cu gura cascata si cu un zambet tamp pe fata. Imi era frica sa rad pentru ca as fi putut pierde gluma urmatoare. Sunt atat de multe efecte de regie incat iti testeaza atat propria creativitate, cat si viteza de asimilare a noilor informatii a creierului :D
     Deci, regia E SUPER....si imaginea si montajul la fel. Muzica e SUUUPER caterinca cu multe momente cu band-uri de studenti si battle of the bands si faze funny cu adolescenti/tineri si gusturile lor muzicale.
     Actorii sunt super misto :) Castingul e foarte bine facut astfel incat stereotipurile si caracterele sa fie intelese imediat de catre spectatori. Si, da, tipele sunt SEXY si baietii (in general) GEEKY. :P
    S-ar putea sa fiu prea entuziasmat si subiectiv. Mai mult ca sigur asa e :D. Mai mult ca sigur publicul LARG (care nu se incadreaza in target-ul de mai sus :P) nu va fi la fel de incantat si poate nu va intelege si nu se va bucura de toate micile idei GENIALE. Daaar, filmul merita vazut macar pentru ingeniozitatea si creativitatea regizorala.

     Azi dimineata m-am trezit cu o melodie vesela in cap si totul parea ca o sa fie bine. Si va fi. Nu cum cred eu, sau tu sau oricine altcineva, dar va fi bine... sau cel putin MAI BINE.
     Ai incredere in tine! Greseste! Iubeste! Fa ce iti place! Fa ce NU iti place! Greseste DIN NOU! Vorbeste  cu prietenii tai! Nu uita de parinti! Spune-i ca o iubesti! Te iubesc! Tine-l de mana! Fii Sincer! Fii tolerant! Uita-te in jurul tau atent... sunt multi oameni care te iubesc. Trebuie doar sa le dai o sansa...sau INCA una!

    Gata :D... ma duc sa fiu depresiv in alta parte.

    

2 comentarii:

  1. Bai Tudor, e incredibil :))

    Si eu m-am trezit de dimineata la fel de binedispus si fericit si pfoai o sa mut muntii :))

    Si pun pariu ca e de la filmul asta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Btw, pt. doritori a aparut si HD si dvd-rip si... IN CURAND (2 sapt.) la cinema :D

    RăspundețiȘtergere