luni, 22 noiembrie 2010

O Duminica PLINA, Eu Prost... si o Evadare Americana

"Dar pana la urma, priveste partea pozitiva a lucrurilor... el mai traieste vreo 20-25 de ani...asta daca nu cumva ii face ea vreo cura cu arsenic pana atunci. Si nici macar nu e vreun George Clooney... mai degraba roacherul ala ratat din filme..." 
                                                                 - Radu, fratele meu, pilot :)

    Am avut o ultima zi de saptamana foarte incarcata. Si am fost prost. :) Ca de obicei.
Toata saptamana trecuta a fost incarcata de multi barbati mai mult sau mai putin nesimtiti (sau pur si simplu ignoranti...) care au facut multe femei si fete sa sufere.. cateva dintre ele erau si prietene cu mine... si, poate uneori e greu s-o accept, dar barbatii sunt porci. Si, cand nu sunt porci, sunt chiori si nu vad cat de mincinoase, prefacute, nehotarate (sau pur si simplu "curve") sunt femeile de langa ei.
    Nu zic ca nu sunt femei si barbati sinceri si "adevarati", care isi pot mentine o axiologie puternica... daaar multi prefera sa zica ca "s-au schimbat" si ca "viata e diferita" si alte porcarii, in loc sa accepte ca au facut o prostie si ca au gresit.
   Pana aici totul bine...insa, cand acele persoane (alea pe care le duce cat de cat capul...care sunt putine :P) sunt constiente de falsa lor realitate si moralitate, si staruie in naivitatea lor crezand ca ceva o sa se schimbe, IT'S JUST PLAIN DUMB!
  Booon... si ma enervez ca si eu sunt la fel de "copil" crezand ca pot ajuta/schimba/sustine pe cineva intr-o astfel de situatie... eu si cavalerul in armura stralucitoare. Ohh, Doamne!
   Oamenii nu vor ajutor, vor doar cineva care sa-i asculte si cumva sa ii inteleaga si sa le dea dreptate sau sa-i ghideze spre dreptatea la care inconstient se asteapta. Uneori imi iese... de multe ori :) Si toate bune si frumoase... pana cand vad eu ca straluceste armura pe mine si cred eu ca oamenii din jurul meu chiar au nevoie de mai mult... Tudor, EJTI BROST!
    Si aseara am fost foarte prost... multumesc mult, Alex ca ai raspuns pe skype :) si am vorbit... am reusit sa adorm cumva... desi am visat numai tampenii si azi dimineata iar incepusem sa tremur de nervi. Si bine ca am vorbit cu frati-miu care m-a calmat si am aflat de la el inca cateva detalii care mi-au demonstrat a N-a oara cat de mult mint femeile, cat de nehotarate sunt si cat de "curve" sunt.
    Ce e interesant e ca, in momentul in care mamele le zic baietilor lor ca femeile sunt curve si nesimtite, acestia cumva rad, si ignora sfatul parintilor, crezand ca e gluma...mai mult sau mai putin... si cand auzim de la femeile din jurul nostru ca ele cred ca femeile inseala mai mult decat barbatii si ca sunt "mai curve" decat noi, tot radem si glumim... lasa, ca stim noi mai bine! Noi, barbatii, estem aia dashtepti si curvari si toate alea alea...am vazut noi in filme si carti si suntem shmecheri si ce PLNoastra!
    Ignorance is bliss!

    Altceva?! Filmul de ieri a fost bun. Mult mai bun decat ma asteptam... eu si Cata ne tineam de mana, transpiram si eram cu tensiunea in crestere in timp ce Russel Crowe facea nu stiu chestii elaborate pe ecran. Deeeci:  3 Days Left de vazut! E si regizat de tipul care a facut Crash si In The Valley of Elah... si care a mai si scris Casino Royale, Million Dollar Baby si alte d-astea neimportante :P
Filmul e simplu... un profesor linistit incearca sa-si scape sotia din inchisoare. Ea a fost condamnata pe nedrept, si el decide sa riste totul pentru ca altfel nu mai are cum sa traiasca... ce bine ca macar el avut parte de un regizor/scenarist care-i sa-i faca armura stralucitoare sa se contureze bine si frumos.
Eu o sa ma duc sa-l revad miercuri :) Asta daca nu ma enervez si ma omor din greseala incercand sa omor pe cineva. :D
  
    Mai vreti?! ... spuse Tudor strigand (pregatit de un speech epic) celor cativa speriati care citesc aceste randuri.
    Magic, motherfucker!

6 comentarii:

  1. imi place de fractu:)) e asa...un spirit tanar:))

    RăspundețiȘtergere
  2. pai daca zboara....i se 'oxigeneaza' mai bine creierul:))))) vede lumea d sus.....

    RăspundețiȘtergere
  3. I hate to say I told you so... but I bloody told you so.

    .... wait... I already said *that* before too.

    Dammit Tudor, learn faster :)) Viata-i scurta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Alex, you did :D
    Daaaar, tinand cont de faptul ca oamenii nu se schimba :P (adik eu), reusesc de fiecare data sa incerc sa vad partea pozitiva a tuturor...si chiar daca sunt dezamagit de cele mai multe ori, sunt dezamagit informat :) Adica stiam aprox. ce s-ar putea intampla, dar am zis ca ar trebui sa incerc si the happy-pink way.
    You never know, when I'd be surprised. :D
    Insa uneori propria mea "naivitate" ma uimeste enorm :D...si atunci gradul de nervi creste si alea alea si ma enervez si alea alea si ma bucur cand cineva imi raspunde la telefon chiar daca e 3 dimineata. Pink ending after all... cred :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Optimismul tau este de invidiat, dar e important sa nu ajungi sa te agati de el ca un colac de salvare. Suntem foarte buni la a ne minti si la a crea sperante false. Placebo all the way :)

    Also, pushing too much in one direction may make you bounce back to the opposite end. Daca tot timpul alegi sa incerci the happy-pink way, even when it's quite clear that it will probably not work, o sa iti pierzi treptat speranta in asta din ce in ce mai mult si n-ai de ce.. because those ways work very often, just not all the time.

    Here's what Cohen says about Hallelujah: "It's the notion that there is no perfection: that this is a broken world and we live with broken hearts and broken lives, but still that is no alibi for anything. On the contrary, you have to stand up and say hallelujah under those circumstances"

    This should be your pink way... to remain optimistic even as things go wrong. To hope for things that you know will go wrong.. I'm not sure that's "healthy" optimism.

    Either way, eu tot o sa raspund la telefon :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Da. Cohen are dreptate si sunt cumva de acord cu viziunea lui. Putin mai "pink", dar p-acolo. :)

    RăspundețiȘtergere